N-VA Hove presenteert topkandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen 2024

Op 28 juni 2024, over deze onderwerpen: Lokale verkiezingen 2024
N-VA Hove topkandidaten oktober 24

Met veel enthousiasme maakt N-VA Hove haar topkandidaten bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024. Dit ervaren kwartet trekt en ondersteunt een frisse N-VA-ploeg die vastbesloten is om “een Hove in Topvorm” te realiseren én het goed, financieel verantwoordelijk en gedragen beleid voort te zetten.

Bart Van Couwenberghe – Lijsttrekker

Huidig burgemeester Bart Van Couwenberghe is de lijsttrekker voor N-VA Hove. Als verantwoordelijke voor milieu was hij de grote bezieler van de aanleg van het Frijthout en het mee toegankelijk maken van het Uilenbos.

"Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en kijk ernaar uit om met dit dynamische team verder te bouwen aan een duurzaam en bloeiend Hove. Ik blijf verder streven naar een Hove waarin iedereen zich thuis voelt.”

Sandra Maes – Tweede op de lijst

Fractieleider Sandra Maes zetelt momenteel in de gemeenteraad en het Comité voor de Sociale Dienst. Professioneel is ze coördinator van een openbare bibliotheek. Ze is tevens mama van drie zonen.

“Het dorp nog aangenamer maken, zodat elke Hovenaar er graag woont en leeft, dat blijft mijn drijfveer. Dossierkennis gekoppeld aan luisteren naar de mensen, zo wil ik me graag verder inzetten voor Hove”

Lenn De Cleene – Derde op de lijst

Lenn De Cleene (25) is voorzitter van de N-VA-afdeling en momenteel de jongste schepen van Hove (bevoegd voor Mobiliteit en Openbare Werken). Professioneel werkt hij als beleidsmedewerker voor de N-VA-fractie op het Antwerpse stadhuis.

"Alle Hovenaars verdienen een goed beleid en politici die dicht bij de burger staan. Ik ben vastberaden om met dit team de nodige oplossingen te bieden voor de uitdagingen die voor ons liggen. Persoonlijk lijkt het mij een goed idee om ‘al luisterend naar élke Hovenaar’, de gemeente te besturen”

Gerda Lambrecht – Lijstduwer

Gerda Lambrecht, lijstduwer, heeft tijdens de afgelopen twee legislaturen als schepen van o.a. Cultuur en Onderwijs het culturele aanbod in Hove aanzienlijk uitgebreid. Haar betrokkenheid strekt zich uit over diverse beleidsdomeinen, waaronder ook erfgoed, kinderopvang en bibliotheken. Professioneel op rust, maar daardoor 100% beschikbaar voor Hove.

“Met mijn ervaring ben ik nog steeds gepassioneerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van Hove. Ik kijk ernaar uit om mij verder te kunnen inzetten om Hove bruisend en mooi te houden.”

Een frisse ploeg voor een Hove in Topvorm

Met deze kandidaten kiest N-VA Hove resoluut voor een gezonde mix van nieuwe en jonge krachten en ervaring. De partij neemt graag de uitdaging aan om ook de volgende legislatuur de gemeente op een verantwoordelijke manier te besturen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is